WAT DOEN WE

Wij van Future Home Engineering zijn project engineers die onze klant vanaf dag één bij de hand nemen. Wij begeleiden, adviseren en ontzorgen u bij het realiseren van uw Future Home. U kijkt niet toe vanaf de zijlijn, maar wordt actief meegenomen in het traject. U kunt bij de presentatie van het ontwerp door uw toekomstige woning lopen, dit door het gebruik van virtual en augmented reality. Tijdens het ontwikkelingsproces zoeken wij uit wat de mogelijkheden zijn op het gebied van vergunningen, subsidies, planning en budget. Tegelijkertijd adviseren wij u bij het maken van de juiste keuzes.

WAT MAAKT ONS ZO UNIEK


Het team van Future Home Engineering bestaat uit professionals die samen alle facetten van het bouwproces beheersen. Vanaf dag één komt het team samen om het voorlopig ontwerp, technische tekeningen, bouwstappen en materialen op elkaar af te stemmen.  Zo kunnen we niet alleen smart, efficiënt maar ook kostenbewust bouwen met als uitgangspunt een woning met een zeer hoog afwerkingsniveau. Het maken van een programma van eisen, een ontwerp, uw totale budgettering tot het realiseren van uw droomwoning, de volledige engineering is in de juiste handen van Future Home Engineering. Dit alles zorgt ervoor dat het realiseren van uw droomwoning een unieke ervaring en beleving is. 

VERANDERING DOOR INNOVATIE

Door de unieke gebruiksvriendelijke systemen, apparaten en zijn bijzondere manier van woonbeleving is een Future Home het huis van nu en voor de toekomst.

ENERGIEZUINIG 100%
RECYCLEBAAR 100%
DUURZAAMHEIDSNORM ENG 2050 proof 100%
MILIEUVRIENDELIJK 100%
UNIEKE MODERNE ARCHITECTUUR 100%
MINDER VASTE LASTEN 90%

EEN UNIEK PROCES

De duurzame bouwtechnieken, het gebruik maken van circulair beton, het recyclen van staal (Sloop auto’s) en het gebruiken van ecologische materialen dragen bij aan een forse reductie van de CO2 uitstoot.

KENNISMAKING

In dit gesprek maken we kennis met u en bespreken we uw woonwensen. Tevens lichten wij Future Home Engineering nader toe. Tijdens deze kennismaking leren wij u kennen en aan de hand hiervan adviseren wij u over de mogelijkheden van een Future Home “Van A tot Z”.

PRESENTATIE SCHETSONTWERP

Tijdens deze presentatie nemen wij u op unieke wijze mee in de virtuele wereld van uw droomwereld. Via Virtual Reality, beleeft u op unieke wijze het wonen in uw Future Home.

UITVOERING

Het bouwen van uw droomhuis neemt slechts enkele weken in beslag, dit gehele bouwproces kunt u op de voet volgen door middel van een online “Time-lapse camera stream.”

EEN VERANDERING CREËREN

FHE Future Home Engineering creëert een verandering waarin ons concept de plaats inneemt van de traditionele bouw. Door de unieke gebruiksvriendelijke systemen, apparaten en zijn bijzondere manier van woonbeleving is een Future Home het huis van nu en voor de toekomst. Om constant bezig te zijn met vernieuwingen en veranderingen zijn de duurzaamheidsnormen BENG , die in 2020 worden gezien als de nieuwe wettelijke-norm, al een gepasseerd station.